Centre d'Alt Rendiment

L'empresa de base tecnològica nascuda en la Universitat d'Alacant i pertanyent al Parc Científic, Kinetic Performance. Al costat del Gran Hotel Sol i Mar de Calp, han signat avui 11 de gener, un conveni de col·laboració per a crear el primer Centre d'Alt Rendiment Esportiu privat en una instal·lació hotelera de la província.

L'objecte d'aquest conveni és el d'establir unes lleres per a oferir un servei de Centre d'Alt Rendiment per a la millora de l'activitat física i esportiva, asi com de la salut i qualitat de vida, en tots els clients i esportistes que ho sol·liciten.

Ambdues entitats han unit forces per a oferir un nou servei i captar més clients que trien la Costa Blanca per a realitzar les seues estades.

Des de fa uns anys i a causa del gran auge dels staff de preparació per part dels equips esportius, la província s'ha convertit en el lloc de preferència, i l'oferta hotelera havia donat resposta d'una forma tradicional.

Però amb l'obertura d'aquest nou CAR, la possibilitat d'elecció de la nostra província en matèria de turisme esportiu va anar creixent de forma progressiva, tal com comenta (Dr. José Antonio Pérez Turpin, Ceo de Kinetic Performance).